Verwen je Huis

Verwen je HuisVerwen je huis is opgericht door Wendy Lam.
Wendy heeft altijd een liefde gehad voor wonen! Ze geniet ervan om haar huis aan te kleden met mooie woonaccessoires. Daar kun je helemaal blij van worden en een echt ‘verwen’ gevoel van krijgen. Ze houdt ervan om contrast aan te brengen. Een combinatie van strak modern design, natuurlijke rauwe materialen, ronde vormen en een tintje nostalgie. Dat contrast maakt het voor haar spannend en sfeervol.
Vooral het inspireren en helpen van mensen met het creëren van sfeer in hun eigen huis: van hun huis een thuis te maken. Haar droom is dan ook uitgekomen met het openen van een eigen webshop. Ook maakt ze zelf creaties in hun werkplaats. Deze wooncreaties zal je over enige tijd ook terugvinden op verwenjehuis.nl.
Ze laat zich inspireren door onder andere tijdschriften, blogs, de kleine winkelstraatjes en beurzen. Door steeds op zoek te gaan naar bijzondere woonitems van jonge talenten en gevestigde merken. Het aanbod van de webshop wordt dan ook voortdurend met passie voor wonen, met zorg en veel plezier, speciaal voor jou samengesteld en vernieuwd.
Voel je thuis bij verwenjehuis.nl en laat je omringen door mooie spulletjes!
Voor specifieke woon-ideeën die je niet kunt vinden op de site, stuur haar gerust even een mailtje. Wendy helpt je er graag mee verder.