By Lindsay Babyfashion

Mijn naam is Lindsay en ik ben tijdens mijn zwangerschap verzot geraakt op het maken van kleertjes voor mijn eigen dochter. Op die manier kon ik de garderobe van mijn dochter precies zo samenstellen als ik wilde, zonder dat ik concessies hoefde te doen op mijn ideeën over prints, pasvorm en model. Daarnaast had ik op deze manier ook zicht op waar alle materialen vandaan kwamen, zodat de kledingkast gevuld kon worden met eerlijke en duurzame producten.

En dat concept wil ik dolgraag delen met iedereen! Elk printje, elke kleur, elk model is met zorg door mijzelf geselecteerd zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast hebben alle stoffen die ik gebruik voor de kleertjes een OEKO-tex certificaat of zijn GOTS gecertificeerd. Dit houdt in dat de materialen geen schadelijke stoffen bevatten voor de eindgebruiker. Goed voor de huid en voor de gezondheid van je kindje! Daarbij zijn de stoffen die ik gebruik ‘eerlijk’; er is geen spraken van kinderarbeid en producent krijgt een eerlijke prijs voor het product.

Nadat ik de stoffen en de ontwerpen heb uitgezocht, maak ik alle producten eigenhandig met mijn naaimachine. Elk kledingstuk is met veel zorg en liefde in elkaar gezet. Wat eventuele aanpassingen ook mogelijk maakt. Is je kindje bijvoorbeeld erg tenger, of heeft hij of zij bijvoorbeeld lange benen, dan kun je altijd contact opnemen voor precies op maat gemaakte kledingstukken. Ook wanneer je een leuk printje ziet, maar niet in het model van jouw voorkeur, kun je altijd informeren naar de mogelijkheden om het kledingstuk helemaal naar eigen wensen te laten maken!