Showruimte te huur

“Ik heb een winkel waar jij jouw producten kunt promoten, showen en verkopen,
waardoor je meer verkoop realiseert en meer klanten in je webshop krijgt”

 

Ik ben op zoek naar ondernemers met een webshop die hun maandelijks inkomen willen verhogen, meer klanten op hun website willen en hun conversie willen verhogen om zo een succesvolle ondernemer te worden.

Herken jij in een van de volgende situaties?

  • Je wilt geld verdienen via je webshop zodat je financieel onafhankelijk wordt en de dingen kunt doen die je leuk vindt…
  • Je hebt een webshop maar je bent nog niet goed bekend in de markt…
  • Je verkoopt 1 of meerdere producten in je webshop maar je bent gefrustreerd dat het nog niet echt van de grond komt of beter gaat lopen…
  • Je klanten willen wel bij jou kopen maar twijfelen nog of ze willen eerst de producten zien…
  • Je wilt adverteren voor je webshop maar hebt het geld niet of je krijgt te weinig verkoop hieruit…

Dit kan ik voor je doen:

Een fysieke winkel waarin jij je producten kunt etaleren, promoten en verkopen. Je huurt een ruimte voor een periode van minimaal drie maanden voor een vast bedrag. De ruimte kan één of meerdere planken zijn, een hele kast of zelfs per vierkante meter. Hoe je de ruimte indeeld is aan jou maar wij kunnen jou daarbij helpen. Omdat deelnemers regelmatig wisselen is er een breed en gevarieerd aanbod van producten. Hierdoor is de winkel aantrekkelijk en trekt het veel bezoekers aan. De ruimte die je huurt is afhankelijk van jouw behoefte en is een live advertentie voor jouw webshop. Een plank van 100 x 50 x 50 cm kost tussen de € 50 en € 85,- per maand excl. BTW. 2 planken in één kast kosten tussen de € 125 en € 150,- per maand excl. BTW. Heeft u meer ruimte nodig? Informeer naar de mogelijkheden.

Extra verkoop en naamsbekendheid opbouwen. Klanten kunnen in de winkel jouw product zien, aanraken, bekijken en direct kopen. Feel Your Web ontvangt hiervoor een provisie. Via de website feelyourweb.nl en de winkel krijg je de mogelijkheid meer naamsbekendheid op te bouwen.

Promotie van je producten en webshop. Op de website feelyourweb.nl staat gratis jouw webshop vermeld, met tekst en foto’s en/of een link naar jouw webshop. In de winkel richt jij je ruimte in zoals je het zelf wilt; wij kunnen je hierbij adviseren. Ook je eigen promotiemateriaal kan je hier bijleggen zodat klanten deze kunnen meenemen. Zo adverteer je live voor je eigen webshop. Daarnaast heeft Feel Your Web ook nog een Facebook en een Instagram pagina waar nieuwe ondernemers en hun producten worden promoot.


Dit is wat jij kunt doen:

Vul je gegevens in en reserveer je eigen ruimte in onze showroom. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op zodat we snel jouw webshop en verkoop naar een hoger level kunnen krijgen. Wil je eerst informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail voor een vrijblijvend gesprek. Of kom een kijkje nemen in onze showroom!