Zoedt

ZoedtZoedt is een jong merk in woonaccessoires en stationary. Zoedt is dol op mooie teksten en grafische designs en zet ze overal op. Op kussens, posters, houtprints, houten woonaccessoires, houten kaarten, kaartenhangers en muurstickers.  Ook maakt Zoedt Stationary: kaarten, verjaardagskalenders, cadeaustickers, cadeaulabels. De stationary zal de komende maanden verder worden uitgebreid. De stijl is basic, eigenzinnig en met lef!

Kenmerkend voor Zoedt is dat alle producten made – of handmade- in Holland zijn door vakmensen met passie! En daar zijn we trots op.

De vrouwen achter Zoedt zijn Cindy Noordman (33 jaar) en Ellen Modderkolk (43 jaar). Ze zijn geboren in dezelfde plaats, beoefenden dezelfde sport en volgden dezelfde HBO-opleiding, maar vanwege het leeftijdsverschil hadden de dames niet zoveel contact. Pas toen ze collega’s werden en gingen samenwerken, merkten ze hoe goed ze elkaar aanvullen. Beide moeders starten naast hun baan met eigen internetondernemingen. Al gauw borrelden ze van de ideeën. Vanuit hun creativiteit en ondernemerschap ontstond het idee om samen een eigen lijn voor woondecoratie op te zetten. In september  2013 werd die wens werkelijkheid en was de eerste collectie van Zoedt een feit!